SECRETARIAAT Logo 2013

Vriendennieuws nr. 146

Alphen aan den Rijn, 30 april 2022.

Beste Vrienden,

BESTUUR.

Op 5 april j.l. is het bestuur weer bijeen geweest. Voornamelijk om het evenementenprogramma voor 2023 te bespreken. Er staat een aantal oude bekenden op het programma, maar zeker ook wat nieuws. Details volgen, zoals gebruikelijk, tijdens de Algemene Ledenvergadering op 7 september a.s.

EVENEMENTEN.

Architectuurtoer.
Het was even rustig op het evenementenfront, maar op 18 mei a.s. hervatten we deze reeks met een bezoek aan delen van Arnhem en Nijmegen, gepresenteerd onder de noemer Architectuurtoer. Ook dit keer weer laat Reinout Crince ons kennismaken met nieuwere delen van deze Gelderse steden die inmiddels bijna aan elkaar zijn gegroeid. Alsnog geïnteresseerd: de uitnodiging wordt nog een keer meegezonden.

Jubileumreis Zwerftocht door Achterhoek en Salland.
Gedurende 3 dagen van zondag 12 t/m dinsdag 14 juni gaan we een aantal pareltjes in de Achterhoek en Salland bezoeken. Er is een zeer gevarieerd programma samengesteld waarop tot nu toe 16 Vrienden hebben ingeschreven. Wil je ook mee: schrijf je zo spoedig mogelijk in; de hotelaccommodatie is beperkt. Om precies te zijn: we hebben een optie op nog maar één (1) kamer tot a.s. zondag. Ook hiervan wordt de uitnodiging nog een keer bijgevoegd.

Jeu de boulesdag.
De dag van de waarheid: wie worden winnaars 2022 van de Vrienden Jeu de boules competitie ? Dat wordt op maandag 18 juli 2022 ontsluierd op de ”professionele” baan bij de Helenahoeve in Doorn. Komt allen en schrijf je snel in; de uitnodiging tref je als bijlage aan.

Vriendenlunch.
Misschien goed om vast in je agenda te noteren: Vrijdag 12 augustus 2022 treffen de Vrienden elkaar weer bij de Watergeus in Noorden. Hopelijk in de prachtige tuin met terras met uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen. Maar, ook binnen is het goed toeven en het gebodene is altijd goed, zo niet uitstekend. Uitnodiging volgt later.

LEDENLIJST.
Pien Meester heeft een ander mailadres dan vermeld staat op de ledenlijst: pieny@gmail.com. Het oude is vervallen.

Hoewel nog maar heel kort (opnieuw) lid, hebben Henk en Rosa Zwartelé – Kroes laten weten dat zij door hun verhuizing naar Aruba per 1 juli a.s., hun lidmaatschap van de Vrienden al weer moeten opzeggen. Het bestuur beschikt niet over hun nieuwe adres.

WEBSITE.
Goed nieuws over onze website. Het is Jos Burghouts gelukt een nieuwe website te bouwen. Weliswaar moet er nog een deel van het oude bestand worden overgezet, met name de foto’s, en dan kan de site worden bezocht. De details volgen z.s.m. middels een Tussendoortje.

INSIDERTRAVEL.
Via één onzer leden is het bestuur gewezen op de mogelijkheid om reizen te boeken tegen gereduceerde prijzen. Insidertravel is een intermédiair tussen luchtvaartmaatschappijen en reisorganisatoren enerzijds en (gepensioneerde) medewerkers uit de reisbranche anderzijds. Er is geen financieel risico, want betaling vindt direct plaats aan de touroperator. Te bereiken via www.insidertravel.nl of 0681.568.515.

JARIG.

In de heerlijke lentetijd zijn jarig:

Mei

04 Angela Cheung;

06 Romana Engeman;

07 Gerret Goossens; Ger Swinkels;

14 Jan Steijn, Bea van ’t Zand;

17 Annie Signer;

18 Hanny Beins;

22 Els Janssen – Lengton;

28 Roel Huisman

30 Peter de Boer; Hanna Brouwer;

en in de zomermaand

Juni

11 Wim Signer;

15 Marianne Jansen;

23 Coby van Dongen;

Allemaal van harte !

 

BIJLAGEN:

– (Herhaalde) uitnodiging Architectuurtoer, woensdag 18 mei 2022.

– (Herhaalde) uitnodiging Zwerftocht Achterhoek en Salland, zondag 12 – dinsdag 14 juni 2022.

– Uitnodiging Jeu de boulesdag maandag 18 juli 2022.

– Vriendenrecept.

Secretariaat Bartokhof 68,
2402 GG Alphen aan den Rijn.
T. 0172.420.478, M. 0651.384.054
E-mail: linden-blom@hotmail.com.

www.vriendenvandeanvr.nl. Bankrekening: NL54 ABNA 041 069 5939.