AVOCADOSOEP

Vriendennieuws 97
Hannie Blok

(Bijgewerkt op: 16-05-2014)

Avocadosoep (4 – 6 pers.)

– met garnalen.

– of met appel/komkommer/cashewnoten.

2 grote rijpe avocado’s

100 gr. garnalen

( of appel / komkommer / cashewnoten)

½ l. sterke (groente) bouillon (2 blokjes op ½ l. water)

1/8 l. slagroom

2 el. cottage cream)

Citroensap (totaal 3 bolletjes = 1 à 1½ citroen –

(kwestie van even proeven)

Sinaasappelsap (1 bolletje = ½ sinaasappel)

cognac

 

Bouillon maken en laten afkoelen

Avocado’s schillen en pureren

Citroen erover

bouillon lepel voor lepel

slagroom, cottage cream, citroensap, sinaasappelsap en cognac toevoegen.

Kan goed worden ingevroren.

 

Smakelijk eten!

HANNIE BLOK

NIEUWSBULLETIN NR 97.