AVOCADOSOEP
Vriendennieuws 97
Hannie Blok
(Bijgewerkt op: 16-05-2014)
Avocadosoep (4 – 6 pers.)
– met garnalen.
– of met appel/komkommer/cashewnoten.
2 grote rijpe avocado’s
100 gr. garnalen
( of appel / komkommer / cashewnoten)
½ l. sterke (groente) bouillon (2 blokjes op ½ l. water)
1/8 l. slagroom
2 el. cottage cream)
Citroensap (totaal 3 bolletjes = 1 à 1½ citroen –
(kwestie van even proeven)
Sinaasappelsap (1 bolletje = ½ sinaasappel)
cognac
Bouillon maken en laten afkoelen
Avocado’s schillen en pureren
Citroen erover
bouillon lepel voor lepel
slagroom, cottage cream, citroensap, sinaasappelsap en cognac toevoegen.
Kan goed worden ingevroren.
Smakelijk eten!
HANNIE BLOK
NIEUWSBULLETIN NR 97.