SECRETARIAAT Logo 2013

VRIENDENNIEUWS TUSSENDOORTJE

Alphen aan den Rijn, 20 januari 2022.

Beste Vrienden,

Meestal is het Vriendennieuws Tussendoortje bedoeld om één feit naar de leden te publiceren. Dit keer zijn het echter een paar mededelingen die niet tot eind februari kan wachten.

Om te beginnen onze EVENEMENTEN in de komende tijd:

Onze Nieuwjaarslunch die voor de tweede keer afgelast moest worden is herbenoemd tot

VALENTIJNSLUNCH en zal plaatsvinden (Corona volente) op maandag 14 februari a.s. in de Hoefslag. De nieuwe uitnodiging gaat hierbij. Iedereen wordt uitgenodigd om gezellig naar Bosch en Duin af te reizen en aan hen die al hadden geboekt wordt dringend gevraagd om de boeking nog even te herbevestigen bij Anton Blok, antonhblok@planet.nl of telefonisch 0548.785.759.

Dan ons uitje naar ROTTERDAM op woensdag 9 maart. Wegens onoverkomelijke problemen bij de organisatie van dit evenement (momenteel zijn zowel horeca als musea onbereikbaar), is besloten dit bezoek voorlopig uit te stellen.

Er is opnieuw gesleuteld aan onze busreis “ZWERFTOCHT DOOR DE ACHTERHOEK EN SALLAND” van 12 t/m 14 juni 2022 (2 nachten) en de nieuwe versie wordt als bijlage meegezonden. De prijs is nu ook inclusief de lunches. Alleszins de moeite waard dus om het programma nog eens goed door te lezen en je plaats in de bus te reserveren !!!!!

Dan een onderwerp van algemene, maar zeer actuele, aard: het registreren van je boosterprik. (klik hier voor de beschrijving). Volgens de bijgevoegde beschrijving is het vanaf nu een fluitje van een cent. Succes ermee.

Tenslotte: vorige week zijn de contributienota’s verzonden per mail. Er is een nieuwe manier van versturen gebruikt en er is al geconstateerd dat een aantal leden de factuur niet ontvangen heeft. DAAROM: check s.v.p. even of je de nota ontvangen hebt en maak de penningmeester gelukkig door vòòr 1 februari te betalen. Dank je wel.

BIJLAGEN:

– Uitnodiging Valentijnslunch op maandag 14 februari 2022.

– (herhaalde) uitnodiging busreis Zwerftocht door de Achterhoek en Salland van zaterdag 12 juni t/m maandag 14 juni 2022.

– Boosterprik registreren.

Secretariaat Bartokhof 68, 2402 GG Alphen aan den Rijn. T. 0172.420.478, M. 0651.384.054

E-mail: linden-blom@hotmail.com, www.vriendenvandeanvr.nl.

Bankrekeningnummer NL54 ABNA 041 069 5939.