SECRETARIAAT Logo 2013

VRIENDENNIEUWS TUSSENDOORTJE

Alphen aan den Rijn, 02 april 2020.

Beste Vrienden,

Helaas moet ik jullie berichten dat de nestor van onze vereniging, Piet Kuijs, die altijd geïnteresseerde, vitale man, gisteren na een kort ziekbed plotseling is overleden. Piet is 92 jaar geworden.

Volgens een in memoriam van zijn zoon Pieter, geplaatst op facebook, waren Tine en hij drie weken geleden nog in hun geliefde Oostenrijk en maakten er lange wandelingen. Daar heeft hij het coronavirus opgelopen en na een paar dagen niet echt lekker werd hij heel erg ziek en kreeg last van zijn longen. Na een ziekenhuisverblijf van slechts 4 dagen waarin hij leek op te knappen verslechterde zijn gezondheid opeens en is hij overleden in het bijzijn van Tine en hun 3 zonen.

Piet was een ras-ondernemer; startte makelaarskantoren, een assurantiebedrijf en reisbureaus; hij was jarenlang voorzitter van Toerkoop. Reizen en muziek waren zijn passie. Hij genoot volop als dirigent van diverse orkesten en enkele koren. Als eigenaar van Zonvaart Reizen heeft hij alle continenten bereisd.

Volgens Pieter heeft hij een mooi en compleet leven gehad met veel hoogtepunten, veel vrienden en warme familiebanden.

Alle Vrienden condoleren Tine en de overige familieleden met dit grote verlies.

Ook wij hebben dierbare herinneringen aan Piet. Naast zijn grote interesse in het wel en wee van de vereniging en de leden zelf, zijn gezellige aanwezigheid op de evenementen, heeft hij ook dikwijls belangrijke bijdragen aan de clubkas geschonken. Piets onverwacht snelle overlijden heeft ons verrast en diep geraakt. Wij zullen zijn Vriendschap heel erg gaan missen.

De uitvaart is op 07 april a.s. in Castricum, de geboorte- en woonplaats van Piet en moet vanwege de corona-richtlijnen in zeer besloten kring plaatsvinden.

Helaas kan er dus geen afvaardiging van onze vereniging aanwezig zijn, maar wel zal er gezorgd worden voor een passende bloemengroet namens alle Vrienden.

Condoleances kunnen naar

Mevrouw C.G. Kuijs – de Wit,
De Brink 25,
1901 BD Castricum.
E-mail: pt.kuijs@ziggo.nl

Secretariaat Bartokhof 68, 2402 GG Alphen aan den Rijn.

T. 0172.420.478, M. 0651.384.054

E-mail: linden-blom@hotmail.com, www.vriendenvandeanvr.nl.