Aan: Alle ANVR Vrienden met samen wellicht 3000+ jaren reiservaring.

Silverjet Vakanties richt zich sinds ruim 23 jaar met name op die groep consumenten, die kiest voor de zekerheid van de hoogste kwaliteit en service. Ons product Strandvakanties bestaat voor ruim 90% uit 5* deluxe accommodaties aangevuld met enkele 4* superieur producten. Ook voor de keuze van ons Luxe Cruise aanbod geldt dat we enkel kiezen voor een samenwerking met de top rederijen.

Wij doen thans een onderzoek naar de haalbaarheid van een luxe rondreizen product waarbij alle onderdelen tot in de kleinste details worden toegespitst op eerder genoemde doelgroep (welgestelde senioren). Het te selecteren aanbod in combinatie met sublieme itinerary’s vragen om een grote detailkennis en ervaring.

De vraag is of er leden zijn onder de “ANVR Vrienden” die de uitdaging willen aangaan hun kennis en ervaring nogmaals in te zetten (uiteraard tegen een vergoeding). Zij worden dan van harte uitgenodigd te reageren voor een eerste contact. Het gaat met name om kennisspecialisten van landen buiten West Europa, dus de rest van de wereld. Hoewel ondergetekende in de loop (van vele jaren) meer dan 85 landen bezocht heeft is van de benodigde specialistische kennis geen sprake.

Wij wachten met grote belangstelling de reacties af. Deze kunnen onder vermelding van naam, telefoonnummer en kennisgebied gestuurd worden naar het maildres: r.bremer@silverjet.nl.

We hopen begin mei een besluit te nemen voor wat betreft de commerciële haalbaarheid.

Met VRIENDENlijke groet,

Rob Bremer.

Silverjet Vakanties,

Vlijtseweg 230,

7317 AN Apledoorn.

Tel. 055 35 75 55 07

E-mail: info@silverjet.nl.

Info: www.silverjet.nl.