SECRETARIAAT Logo 2013

VRIENDENNIEUWS TUSSENDOORTJE

Alphen aan den Rijn, 22 augustus 2022.

Beste Vrienden,

ATTENTIE ATTENTIE ATTENTIE ATTENTIE ATTENTIE

 

HERFSTTINTENTOUR VERPLAATST.

De jaarlijkse Herfsttintentour is verplaatst naar dinsdag 8 november 2022. De belangrijkste reden is gelegen in het feit dat er – tot nu toe – (veel) te weinig inschrijvingen zijn om van de Helenahoeve te verwachten om speciaal voor ons op maandag 7 november open te gaan.

We hopen echter dat de nieuwe datum meer belangstelling zal genereren en zien jullie aanmelding graag zo spoedig mogelijk tegemoet. De leden die zich al hadden aangemeld, hebben reeds bericht ontvangen van de wijziging.

Even ter verduidelijking: het uitzetten van zo’n rit kost veel tijd en (benzine-)geld.

Het laatste gaat ten koste van de clubkas en dan is het bestuur van mening dat dat alleen moet worden uitgegeven bij voldoende getoonde interesse. Daarnaast moet er wel tijdig de route worden bepaald, etc., dus boek NU.

De uitnodiging met de correcte datum gaat nog een keer mee.

AANVRAAG LIDMAATSCHAP.

De partner van Nico Koning, Marjan Jansen, heeft aangegeven lid van onze vereniging te willen worden. We hebben Nico de laatste tijd wat minder bij de evenementen gezien en als Marjan nu ook lid wordt komen ze gezellig samen.

Mochten er bezwaren bestaan, dan verneemt het secretariaat dat gaarne z.s.m., want beiden hebben aangegeven te willen inschrijven voor de Herfsttintentour!

BIJLAGE:

– Uitnodiging Herfsttintentour met nieuwe datum dinsdag 8 november 2022.

Secretariaat Bartokhof 68, 2402 GG Alphen aan den Rijn. T. 0172.420.478, M. 0651.384.054

E-mail: linden-blom@hotmail.com, www.vriendenvdanvr.nl.

Bankrekeningnummer NL54 ABNA 041 069 593.