VRIENDENLUNCH 2025
WOENSDAG 13 AUGUSTUS 2025
(Reisinfo verder op de pagina)
De Vriendenlunch 2025 gaat weer naar onze vertrouwde locatie!
De prachtige plek aan de Nieuwkoopse Plassen in Noorden, Hotel-Restaurant De Watergeus.
Zeer goede keuken, gepaard aan een zeer mooie ligging, zijn bij voorbaat een garantie voor een mooi evenement.
Noorden ligt zeer centraal in Nederland; het restaurant heeft voldoende parkeerplaatsen. Natuurlijk (!) eten we op het mooie terras, maar mochten de weergoden ons een keer niet ter wille zijn, dan is er binnen een zaal met uitzicht over de plassen.
Eigen bijdrage: € 60,00 p.p.
Introducé: € 90,00
Inbegrepen: aperitief, lunch, wijn.
Aanmelden verplicht: antonhblok@planet.nl tel. 0548 78 57 59
Van reizen leer je tolerantie – Benjamin Disraeli
Loopcijfer
1
VRIENDENLUNCH 2025 WOENSDAG 13 AUGUSTUS
REISINFO voor de deelnemers
Jullie worden voor het aperitief vanaf 12.00 uur verwacht in Restaurant-hotel De Watergeus
Simon van Capelweg 10
2431 AG Noorden
Tel. 0172 – 408398
De lunch wordt geserveerd vanaf 12.45 uur
ATTENTIE !
Op ons verzoek heeft het restaurant een menu samengesteld met als hoofdgerecht vis of vlees. Dat menu vinden jullie in de bijlage.
Het is dan wel zo beleefd om jullie keus VIS of VLEES even door te geven op antonhblok@planet.nl of telefoonnummer 0548 – 78 57 59
En dit graag PER OMGAANDE !
In de eigen bijdrage is alles begrepen, behalve buitenlands gedistilleerd.
Hierbij de deelnemerslijst
Tot ziens in Noorden!
Als jullie VERTRAGING oplopen of anderszins assistentie nodig hebben bel dan met Anton Blok op zijn mobiel: 06- 10.233.042
VRIENDENLUNCH 2025
WOENSDAG 13 AUGUSTUS
Deelnemerslijst
Anton Blok
Jos Borghouts
Anneke van Eembergen
Paul de Greef en Liduine Hoyinck
Jerina Helmerhorst en Fred van Ommen
Els Lengton
Anke van der Linden
Frank Paumen
Bertine van der Pluijm
Inge te Riet Scholten
Leo en Ineke Ringelberg
Peter Silbermann en Elly Hummelman
Elly Timmermans
Ria Verkerk
Marijke Vink
19
MENU
Rilette van witvis, rivierkreeftjes, ingelegde komkommer en crème van citrus
*
Zeebaarsfilet, pasta, snijbiet, peterselie. beurre blanc
of
Runderlende, roseval aardappeltje, ratatouille, jus met rode ui
*
Bramen, vlierbloesem, boerenyoghurtijs, schuim van rood fruit
En we sluiten af met een kopje koffie.