Afbeelding met Lettertype, logo, Graphics, symbool

Automatisch gegenereerde beschrijving

erickleinberg_20151106_hoefslag_interior_lowres_0011

NIEUWJAARSLUNCH IN BOSCH EN DUIN

op maandag 6 januari 2025

REISINFO

vanaf 12.00 uur verzamelen we in

Restaurant De Hoefslag
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin ( Zeist)
telefoon 030 – 225 10 51

Parkeergelegenheid rondom het restaurant.

Lunch begint om 12.30 uur
Verwacht einde van de bijeenkomst ca. 15.30 uur

Kledingadvies: Tenue de ville

Er zijn 2 menu-voorstellen (hoofgerecht vlees of vis) bijgesloten; graag keuze of gewoon menu A of menu B per omgaande doorgeven!!

antonhblok@planet.nl of tel. 0548 – 78 57 59

Hierbij gaat de deelnemerslijst.

VERTRAGING of anderszins hulp nodig? Bel Anton Blok op zijn mobiel 06 – 10 233 042

www.vriendenvdeanvr.nl

www.hfslg.nl

VRIENDEN VAN DE ANVR – NIEUWJAARSLUNCH

IN DE HOEFSLAG IN BOSCH EN DUIN – 6 JANUARI 2025

DEELNEMERSLIJST

Koos en Paula Aartsen
Ruud en Hanny Beins
Anton Blok
Anneke Bos
Jos Burghouts
Pauline Goedegebuure
Gerrit en Aly Goossen
Paul de Greef en Liduine Hoyinck
Anja Groenenboom
Jerina Helmerhorst en Fred van Ommen
Henk en Marianne Jansen
René Klawer
Anke van der Linden
Frank Paumen
Bertine van der Pluijm
Elly en Bart Ras
Leo en Ineke Ringelberg
Margreet Sprik
Jan en Len Steijn
Lia en Michel Stroober
Elly Timmermans
31

VRIENDEN VAN DE ANVR – NIEUWJAARSLUNCH 6 JANUARI 2025

MENU-VOORSTELLEN

Menu A hoofdgerecht vis

Steak tartaar met brioche, crème van eierdooier en zoetzure groenten
Rogvleugel filet met hollandaise saus en kruidenolie
Mousse van champagne met vijg en ijs van karnemelk
Koffie/thee/friandises

Menu B hoofdgerecht vlees

Blini met huisgerookte zalm, crème fraîche en aardappel kaantjes
Sukadelap (rund) met jus van rode port en seizoengroenten
Mousse van champagne met vijg en ijs van karnemelk
Koffie/thee/friandises

UITNODIGING

VOOR DE NIEUWJAARSLUNCH IN BOSCH EN DUIN

op maandag 6 januari 2025

Voor het negende jaar gaan we weer lunchen in het gerenommeerde, gastronomische restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin (vlakbij Zeist).

Ontvangst: 12.00 uur
Lunch: 12.30 uur tot …….?

Eigen bijdrage € 62,50 per persoon
Introducé € 95,00

inbegrepen: ontvangst/aperitief, lunch met bijpassende wijnen, koffie/thee

Annuleringkosten:
tot en met 31 december 2024 nihil; vanaf 1 januari bovenstaand bedrag

Reserveren verplicht!
Doe dat door een mailtje te sturen naar Anton Blok op antonhblok@planet.nl of een berichtje op adres
van Holtenserf 7, 7451 VE Holten
of bel hem eens op! telefoon 0548 – 78 57 59

hij stuurt bevestiging/factuur

Een investering in een reis is een investering in jezelf – Matthew Karsten

www.vriendenvdanvr.nl

www.hfslg.nl